Laborant statie betoane

Aplica acum | Publicat la: 05-08-2021 | Expira la: 31-03-2023

Descrierea jobului

Angajam LABORANT STATIE BETOANE cu experienta pentru fabrica de constructii din Buzau. Principalele responsabilități: - efectuează determinări pe materiale de construcții în cadrul profilelor: betoane și mortar (B,M.B), beton armat, beton precomprimat (B.BA.BP), incluzând: - încercări inițiale privind proprietățile betonului în raport cu standardele în vigoare; - determinări privind conformitatea materialelor componente.

Candidatul ideal

Studii și experiență: - absolvent de minim studii medii în domeniul tehnic (liceu de specialitate / liceu + curs de specialitate); - minim 2 ani experiență în efectuarea de verificări și încercări în laborator materiale de construcții; - autorizație de laborant emisă de I.S.C. constituie un avantaj. Cunoștințe și abilități necesare: - cunoștinte și abilități de operare PC (MS Office); - abilități de comunicare și lucru în echipă; - orientare către cerințele pieței și nevoile clienților; - putere de concentrare și aten ie la detalii; - seriozitate și corectitudine; - flexibilitate și adaptabilitate.

BENEFICII OFERITE

Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu in functie de experienta - tichete de masa - stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru sigur. Program de lucru: 8h/zi- Luni- Vineri.


Sumar

Post:
Laborant statie betoane
Domeniu de activitate:
Constructii/ productie
Oras:
Buzau
Judet:
Buzau

Aplica acum pentru acest loc de munca

Adresa ta de email nu va fi facuta publica!
Bifeaza daca vrei sa te contacteze si alti angajatori pentru locuri de munca similare.

Daca ai creat un cont, intra in contul tau.

Daca nu ai creat un cont, iti recomandam sa te inregistrezi pentru ca datele date sa fie completate automat!