Ofertă companii

Vrei să angajezi?

Optimizeaza tot procesul de recrutare printr-o simpla solicitare la FurnicaZiliera, inregistrand gratuit job-ul tau online, prin telefon sau chiar la sediul nostru.

 

Noi te contactam, identificam impreuna toate particularitatile locului de munca oferit (pozitive dar si negative) si demaram procesul de preselectie. Toate acestea la costurile unui anunt in ziar. Eviti astfel timpul alocat studierii CV-urilor, programarilor telefonice sau prin e-mail, interviurilor si deci, cheltuirea timpului ca si resursa, pentru preselectie.

 

Prin preselectie realizata de noi, te asiguram ca vei primi la interviu candidatii cei mai compatibili cu cerintele tale.

 

Furnica Ziliera ofera pentru serviciul de recrutare si selectie o garantie de 90 zile pentru candidatii angajati de dumneavoastra. In cazul in care candidatul angajat nu reuseste sa indeplineasca cerintele postului sau paraseste societatea angajatoare in perioada garantiei din motive ce nu tin de angajator, ne asumam inlocuirea acestuia in aceleasi conditii contractuale si fara taxe suplimentare.