INGINER MENTENANTA

Publicat la: 05.05.2021 Expiră la: 31.03.2023 Locație: Jud. Buzău, Buzau
Descrierea postului
Responsabilitati: - Participa la realizarea Planului de Mentenanta si raspunde de aplicarea lui; - Planifica, coordoneaza si monitorizeaza activitatile de intretinere, reparatii si inspectii tehnice a echipamentelor utilizate in activitatea de productie; - Identifica problemele aparute in functionarea utilajelor si intervine pentru solutionarea lor cu oamenii din subordine sau cu firme terte; - Lucreaza impreuna cu Managerul de Investitii la implementarea locala a proiectelor de investitii. - Plaseaza si urmareste comenzile de piese de schimb si de servicii necesare bunei desfasurari a activitatii departamentului; - Asigura relatia cu ISCIR pentru echipamentele care se supun controlului acestei institutii.
Candidatul ideal
Candidatul ideal: - Studii superioare tehnice (profil electromecanic, de preferat, electric sau mecanic); - Experiență de minim 3 ani în întreținerea echipamentelor specifice liniilor de producție industrială (preferabil experiență cu linii de producție cel puțin parțial automatizate) - Cunostinte Pc; - Cunoștinte de limba engleză; - Atitudine orientată spre găsirea de soluții și documentarea acestora; - Abilități de coordonare a echipelor de mentenanță (de preferat).
Beneficii oferite
Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa in valoare de 400 lei+ alte beneficii. Program de lucru: luni- vineri- 8h/zi.

Locuri de muncă similare