Sudor / lacatus mecanic / buldoexcavatorist cu experienta

Aplica acum | Publicat la: 01-04-2019 | Expira la: 31-03-2023

Descrierea jobului

SUDOR - Executa lucrari de sudura electrica si autogena pentru reparatii la utilaje statice si dinamice, confectii conducte si confectii metalice in scopul finalizarii reparatiilor conform comenzilor. Responsabilitati si sarcini: Executa lucrari de sudura tinand cont de incadrarea in timp si calitate, conditii de siguranta in vederea repararii utilajelor statice si dinamice: Primeste comanda de lucru si documentatia aferenta de la superiorul direct; Foloseste scule si dispozitive corespunzatoare locului de desfasurare a lucrarii; Executa lucrari de sudura in otel-inox, otel- carbon, in vederea repararii/confectionarii conductelor aferente instalatiilor tehnologice; Realizeaza lucrari de sudura in vederea repararii/confectionarii pentru diverse structuri metalice. LACATUS MECANIC - Lucreaza in echipa cu sudorul. BULDOEXCAVATORIST - Efectueaza lucrari de sapare, incarcarea materialelor, efectuarea lucrarilor de curatare, nivelare si afanare a terenurilor, efectuarea lucrarilor de compactare.

Candidatul ideal

Candidatul ideal: Studii medii - calificare sudor /calificare lacatus mecanic /calificare buldoexcavatorist + permis auto; Experienta in domeniu minin 3 ani; Bune abilitati de relationare (lucru in echipa); Punctualitate si seriozitate; Persoana dinamica cu initiativa; Disponibilitate de lucru in teren.

BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv + tichete de masa + diurna + transport/cazare asigurata (cand se pleaca in deplasare); Ore suplimentare platite conform legislatiei; Stabilitate; Siguranta financiara.


Sumar

Post:
Sudor / lacatus mecanic / buldoexcavatorist cu experienta
Domeniu de activitate:
Petrol / gaze
Oras:
Buzau
Judet:
Buzau

Aplica acum pentru acest loc de munca

Adresa ta de email nu va fi facuta publica!
Bifeaza daca vrei sa te contacteze si alti angajatori pentru locuri de munca similare.

Daca ai creat un cont, intra in contul tau.

Daca nu ai creat un cont, iti recomandam sa te inregistrezi pentru ca datele date sa fie completate automat!