inginer mentenanta

Aplica acum | Publicat la: 05-05-2021 | Expira la: 31-03-2023

Descrierea jobului

Responsabilitati: - Participa la realizarea Planului de Mentenanta si raspunde de aplicarea lui; - Planifica, coordoneaza si monitorizeaza activitatile de intretinere, reparatii si inspectii tehnice a echipamentelor utilizate in activitatea de productie; - Identifica problemele aparute in functionarea utilajelor si intervine pentru solutionarea lor cu oamenii din subordine sau cu firme terte; - Lucreaza impreuna cu Managerul de Investitii la implementarea locala a proiectelor de investitii. - Plaseaza si urmareste comenzile de piese de schimb si de servicii necesare bunei desfasurari a activitatii departamentului; - Asigura relatia cu ISCIR pentru echipamentele care se supun controlului acestei institutii.

Candidatul ideal

Candidatul ideal: - Studii superioare tehnice (profil electromecanic, de preferat, electric sau mecanic); - Experiență de minim 3 ani în întreținerea echipamentelor specifice liniilor de producție industrială (preferabil experiență cu linii de producție cel puțin parțial automatizate) - Cunostinte Pc; - Cunoștinte de limba engleză; - Atitudine orientată spre găsirea de soluții și documentarea acestora; - Abilități de coordonare a echipelor de mentenanță (de preferat).

BENEFICII OFERITE

Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa in valoare de 400 lei+ alte beneficii. Program de lucru: luni- vineri- 8h/zi.


Sumar

Post:
inginer mentenanta
Domeniu de activitate:
Productie
Oras:
Buzau
Judet:
Buzau

Aplica acum pentru acest loc de munca

Adresa ta de email nu va fi facuta publica!
Bifeaza daca vrei sa te contacteze si alti angajatori pentru locuri de munca similare.

Daca ai creat un cont, intra in contul tau.

Daca nu ai creat un cont, iti recomandam sa te inregistrezi pentru ca datele date sa fie completate automat!