Despre noi

Infiintata in 2012, FurnicaZiliera are ca principal domeniu de activitate recrutarea de forta de munca pe piata locala, in toate domeniile de activitate. Folosind metodologia specifica si o baza proprie de date in continua dezvoltare (peste 4000 de candidati), optimizam sau preluam in totalitate activitatea de recrutare si selectie de personal a Departamentului HR - Resurse Umane. Prin procesele specifice de preselectie asiguram si garantam compatibilitatea optima Ă“ntre cerintele postului si candidatii propusi.

In aceeasi masura, ne orientam expertiza si catre candidati (angajati sau aflati in cautarea unui loc de munca), realizand la inregistrarea in baza de date un interviu complet, pentru identificarea tuturor aptitudinilor, competentelor, cerintelor si aspiratiilor acestora. Ne asiguram astfel ca job-ul pe care il propunem este cel unde candidatul are sansele maxime de reusita si de satisfactie personala.

Scopul nostru este sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri (angajatori si angajati) prin gestionarea eficienta si coerenta a celui mai important capital de pe piata, capitalul uman.

De ce FurnicaZiliera?

Angajari ocazionale

Angajari ocazionale

Aveti nevoie de mai multi angajati pentru perioade scurte? Va trebuie o mana de ajutor la curatenie, mutat mobila, munci agricole sau alte activitati ocazionale?

Angajari permanente

Angajari permanente

Vreti sa faceti angajari? O echipa de profesionisti, avand la dispozitie cele mai performante mijloace de recrutare, va gaseste angajatii doriti indiferent de competenta profesionala cautata!

Resurse umane

Resurse umane

Cat cheltuiti anual pe resurse umane (anunturi de angajare, telefoane, interviuri/timp, salarii pentru angajatii care raspund de personal)? In schimbul a mai putin, noi va oferim mai mult!

Piata muncii online

Piata muncii online

Considerati internetul solutia cea mai la indemana pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra? Vreti sa va suprimati cheltuielile cu recrutarea personalului? Sau vreti doar sa fiti la curent cu ofertele de munca disponibile?

Publicitate
Reclama
Reclama